CANTÀNIA 2019

Aquest curs per primer cop participarem a Cantània, a l'Auditori de Barcelona. Ara ja fa algun temps que preparem aquesta cantata que tracta sobre l'obra de Joan Brossa i tot el seu univers. Ens queden mesos per davant de feina però estem ben convençuts que l'experiència valdrà la pena!

El dia que ens han assignat per a la realització del concert és el dimarts 4 de juny a les 16:30h. Penseu que hi participen escoles de tota Catalunya i cada dia es fan fins a 3 concerts diferents. Properament us anirem informant de més novetats.

 

A continuació, us deixo uns videos que poden ajudar-vos força en la preparació de la Cantata. Ànims, en poc més d'un mes estarem cantant a l'Auditori de Barcelona, una experiència segur que inoblidable!

FEM CORAL 2018

Aquest curs l' alumnat de 6è assistirà novament al FEM CORAL!

El concert, que aquest any parlarà del Mar Mediterrani i els pobles que l'envolten, serà el dia 5 de juny a les 17,30h al Pavelló Olímpic de Reus. Tot estarà relacionat amb els Jocs del Mediterrani que com tots sabreu es celebraran a Tarragona.

 

Abans, a les 16:30h, totes les escoles faran un assaig general allí mateix. 

Els pares podeu entrar a veure la cantata una mica abans de les 17:30h, quan els organitzadors obriran les portes de les graderies reservades per al públic.

 

IMPORTANT: encara no sabem com cal anar vestits, us informarem tan aviat com ho sapiguem.

Ordre de la Cantata

 

1. Exploradors pdf

 

2. Karadeniz Türküsü pdf. Tradicional turca

 

3. De les ribes pdf

 

4. Aliki mini assalam pdf. Popular del Marroc i Argèlia

 

5. Jocs olímpics pdf

 

6. I trata mas i kurelu pdfTradicional grega

 

Clicant damunt de cadascun dels links i podràs descarregar-te la lletra de les cançons que cantarem aquell diaLloc on es celebrarà lA CANTATA

PAVELLÓ OLÍMPIC DE REUS

AdreçaCarrer de Mallorca, 1,

43205 Reus, Tarragona

 


Cliqueu damunt de la imatge i podreu veure el concert de l'any 2017
Cliqueu damunt de la imatge i podreu veure el concert de l'any 2017