CAPTUREM POKEMONS FENT ACTIVITAT FÍSICA

Treballem les qualitats físiques bàsiques de manera gamificada. 


MICROGAMIFICACIÓ DELS ANGRY BIRDS

Treball del llançament i de  punteria.


HARRY POTTER I LA CORDA MÀGICA

Treballem el salt a corda a partir de reptes amb els alumnes de cicle inicial. 


JUGUEM I CREEM


Posa't en forma Challenge


Sessió de patinatge


Estrenem el circuit.

Experiencia dels diaris


Sessió de Crossfit per a nens.


Estrenem el material nou


Halloween in Penglish class


EXERCICIS D'ACROSPORT A L'ESCOLA


AMAGUEM L' "EASTER BUNNY" I EL BUSQUEM, DINS DE LA MATÈRIA D'EDUCACIÓ FÍSICA EN ANGLÈS,    P ENGLISH


FEM ESGRIMA

L’esgrima és un esport de combat en el qual s’enfronten dos contrincants que han d’intentar tocar-se amb una arma blanca, en funció de la qual es diferencien tres modalitats: sabre, espasa i floret. Els contrincants reben el nom de “tiradors”. Quan un tirador és “tocat” per l’arma (en francès“touché”), el contrari rep un punt.

Com a disciplina esportiva va sorgir a finals del segle XIX, quan van començar a deixar d’emprar-se les espases com a armes de combat. Va ser present en la primera edició de les olimpíades modernes, encara que només en categoria masculina, i en la femenina, a partir de 1960. Es tracta de l’únic esport olímpic d’origen espanyol.

 

La seva definició és “art de defensar i atacar amb una espasa, floret o una arma similar”. L’esgrima moderna és un esport d’entreteniment i competició, però segueix les regles i tècniques que es van desenvolupar en el seu origen, per a un maneig eficient de l’espasa en els duels.


VISITA DE XAVI FLORENCIO

Xavi Florencio Cabré és un ex ciclista espanyol, nascut el 26 de desembre de 1979  a  la localitat de Mont-roig del Camp  (Tarragona).

Va debutar com a ciclista professional amb l’equip ONCE-Eroski a la temporada 2001.

El seu èxit més important com a professional va ser  la victòria a la  Clásica de San Sebastián” del 2006, guanyant al sprint a un grup ple d’il·lustres com Stefano Garzelli, Andrey Kashechkin o Alejandro Valverde.

El 25 de octubre de 2013 va anunciar la seva retirada del ciclisme després de tretze  temporades com a professional  amb  33 anys d’edat. No obstant, seguirà lligat a l’equip Katusha per a ser director esportiu.


Que bé ens ho passem a la classe de psicomotricitat


Tots a dibuixar a la pista!


Ens divertim amb el paracaigudes.